Sosyoloji Bölümü

01/10/2019 15:20:05 - 01/10/2019 15:20:05 - 36516 Okunma

Erasmus+ Yabancı Dil Yazılı Sınavı Başvurusu

Yabancı Dil Yazılı Sınav Başvuru Tarihleri: 07 - 21 Ekim 2019

Başvuru sırasında teslim edilecek belge: Sınav başvuru formu

Sınav başvuru formunu indirmek için tıklayınız.

Başvuru yeri: Erasmus Koordinatörlüğü’ne (Kayalı Kampüsü, Rektörlük Binası, Giriş Kat, D Blok) imza karşılığında elden teslim

Kayalı Kampüsü dışındaki birimlerde öğrenim gören öğrencilerimiz sınav başvuru formunu Erasmus+ Birim Koordinatörleri’ne imza karşılığında elden teslim etmeleri gerekmektedir.

Kayalı Kampüsü Dışında Bulunan Birimlerdeki Erasmus+ Birim Koordinatörlerimiz:

Birim / Kampüs

Öğr. Gör. Dr.

Fatma Oya AKTAŞ

Erasmus+ MYO Koordinatörü

Sınav başvurusu için asgari şart: Tam zamanlı öğrenci olmak (Kırklareli Üniversitesi’nde örgün öğretim kademelerinin herhangi birinde öğrenciliği devam ediyor olmak)

Yabancı Dil Yazılı Sınavı: 01 Kasım 2019

Yabancı Dil Sözlü Sınavı: 18-19 Kasım 2019 (Sözlü sınava girmeye hak kazanan öğrenciler web sitemizde duyurulacaktır.)

Yazılı sınavın yapılacağı yer ve saat başvurular sona erdikten sonra web sitemizde ilan edilecektir.

* YDS/YÖKDİL sınavlarından yeterli puanı olan öğrencilerimiz yazılı sınavdan muaf tutulacak olup, sözlü sınava girmeleri zorunludur. Bahsi geçen öğrencilerimiz, 07 - 21 Ekim 2019 tarihleri arasında YDS/YÖKDİLsınav sonuçlarını pdf formatında erasmus@klu.edu.tr adresine göndermeleri önemle rica olunur.

Dil barajı ve dil sınavının içeriği ile ilgili detaylar "Yabancı Dil Sınavı - Genel Bilgi" sayfasında yer almaktadır.

Başarı kriterini sağlamak kaydıyla yazılı sınavdan alınan puan, hem Erasmus+ Değişim Programı hem de Mevlana Değişim Programı’na başvuruda kullanılabilecektir. Öğrenim Hareketliliği’nde bir sonraki akademik yılda (2020-21), Staj Hareketliliği’nde başvuru yapılan akademik yılın YAZ döneminde yararlanılır.

Detaylı tarihler için Erasmus+ Seçim Takvimi'ni inceleyebilirsiniz.

Sorularınız için erasmus@klu.edu.tr adresine e-mail göndermeniz yeterli olacaktır.

Saygılarımızla,

Erasmus Koordinatörlüğü

KLU erasmus sınav

Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.